Ons Theater

Theater de Schans

Over ons

Wij doen dit voor jou!

Samen met de Oudervereniging Rozenburg hebben we de filmmiddagen opgezet om de Rozenburgers een leuke middag te geven waarin we elkaar na afloop ook wat beter kunnen leren kennen door een drankje samen te doen.

Bijzonder theater

Theater de Schans is gevestigd in de grote zaal met podium in de Schans. Het podium kent een lange geschiedenis en is bekend bij veel Rozenburgers.  Sinds 2019 beheren Timo Boudewijn en Ilonka van den Ancker deze zaal.

Gratis filmmiddag

Geheel 2021 worden er hier elke 3e donderdagmiddag gratis films vertoond. Hapjes en drankjes zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Bestel je snacks van te voren

Theater de Schans verkoopt popcorn,chips of chocolade en frisdrank in flesjes. Bestel dit van te voren want dit kan niet op de dag zelf worden gekocht. Wel is er koffie en thee.

Aftermovie meeting

Na de film ben je van harte welkom in de kleinere zaal  voor een kop koffie of thee. om daar wat na te praten en elkaar wat beter te leren kennen. De koffie en thee is tegen betaling.

Ons verhaal

Timo en Ilonka huren sinds 2018 de 2 zalen in de Schans. Zij organiseren hier samen met andere ondernemers allerlei activiteiten en evenementen. In de oude danszaal met bar wordt Biodanza  gegeven en is er Coaching en therapie,  en in de grote zaal zijn er vooral veel muzikale evenementen zoals drumcirkels, sound journeys, cacao ceremonies en ecstatic dance, maar ook Yoga en Bingo.

Sinds 2021 is er in de grote zaal nu ook een media platform gevestigd waar het mogelijk is live te streamen en online video op te nemen voor veel toepassingen. We werken met mooie visuals  en een groot green screen.

Happy kijkers

Hoe beviel de filmmidag?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Theater de schans

het filmhuis van Rozenburg

COVID 19 REGELS

Vanwege de steeds veranderde Covid regels is het van belang dat u deze site goed in de gaten houdt of een filmmiddag doorgaat en onder welke voorwaarden dit gebeurdt.

FILMS

 

Info

info@deklanktempel.nl

06 2451 1458