Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familievoorstelling Er was eens een zieltje

11 aprilvan13:30 - 14:30

Familievoorstelling Er was eens een zieltje

In deze sprankelende muzikale familievoorstelling neemt Zieltje je mee op haar aardse avontuur. Een wonderbaarlijke reis vol verrassingen, die je laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt,

Zondag 11 april 2021 13:30-14:30 uur

Kosten Volwassenen: € 13,50 p.p

Kinderen €11,00

 

Familievoorstelling Er was eens een zieltje

Babette Holtmann brengt samen met gitarist Hans Kunneman het boek “Er was eens een Zieltje…” van Marie-Claire van der Bruggen tot leven in een sprankelende muzikale familievoorstelling met een bijzondere boodschap. Je wordt door Zieltje meegenomen op haar aardse avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen, die je laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Ga ook mee met Zieltje!
 
In deze solovoorstelling, boordevol muziek, toont Babette Holtmann meesterlijk acteer- en zangtalent. Behalve dat ze in een dubbelrol ook haar beschermengel speelt, weet ze daarnaast de suggestie te wekken dat er nog andere mensen op het toneel aanwezig zijn met wie ze spreekt, lacht, speelt en bij tijd en wijle ook haar verdriet deelt. De lichte en poëtische liedteksten van Marijke Smith brengen het innerlijk van Zieltje op subtiele wijze tot leven. De muziek die gitarist Hans Kunneman voor deze voorstelling componeerde, sluit hier naadloos bij aan. het is verwonderlijk wat hij met één gitaar aan sfeer tevoorschijn kan toveren: soms is de muziek uitbundig, feestelijk, dan weer spannend, dreigend, dan weer verstild en mijmerend.
 
“Er was eens een Zieltje…” is het eerste kinderboek van Marie-Claire van der Bruggen en is gebaseerd op het verhaal uit haar bestseller “Het sprookje van de dood.” Het gaat over een zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden. Hoe wordt een leven op aarde ervaren door de ogen van een ziel en tenslotte hoe ervaart een ziel het sterven, oftewel de terugkeer naar Huis.
Deze voorstelling is voor alle zieltjes van 6 t/m 99 jaar en ouder.

Familievoorstelling Er was eens een zieltje

Familievoorstelling Er was eens een zieltje

Bekijk de teaser;

Zondag 11 april 2021 13:30-14:30 uur

Kosten Volwassenen: € 16,- p.p

Kinderen €13.50

,-Aanmelden  via knop hiernaast
(onder) . Aanmelding is pas officieel als er betaald is.

Aanmelden door op de betaalknop te klikken. PAS NA BETALING IS JOUW PLAATS GERESERVEERD.

 

zieltje

Babette Holtman, zangeres en actrice

Hans Kunneman,  gitarist

Gegevens

Datum:
11 april
Tijd:
13:30 - 14:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,