GONGBAD

De Klanken van de grote gongs van YslashY vibreren door het lichaam en door deze trillingen komen de cellen in het lichaam in beweging. Wat vast zit, trilt los en komt in beweging. Zo kan oud zeer en afval loskomen en het lichaam verlaten.
De GongBaden van YslashY hebben als doel om de geest te ontspannen, tot rust te brengen, harmonie in de ziel te herstellen, je mee te nemen op een reis door Klank en Geluid. Een droomreis waarin je beelden kunt ontvangen, geïnspireerd kunt raken, maar waarin je vooral de rust in jezelf terug vindt.

YslashY is een samenwerking tussen Rachel Getrouw – YogaTeacher en George Mensink – KlankKunstenaar. Zij delen een voorliefde voor klank, meditatie, mystiek, trance, yoga, paganisme, sjamanisme, boeddhisme, hindoestaanse kunst en voor een avontuurlijk leven tot de max.

YslashY gelooft sterk in een grenzeloze wereld in de breedste zin van het woord.
Met haar sessies wil zij bijdragen dat de grenzen tussen mensen wereldwijd en de grenzen die het individu in zichzelf voelt of aan zichzelf oplegt, ophouden te bestaan.

YslashY is zodanig bekoord door de magische geluiden van klankinstrumenten zoals Gongs, Tempelklokken, Klankschalen, Buffalo trommels, Chimes, Ratels, Oceanentrommels en Regensticks en hun effecten op het welzijn van de mens, dat zij dit graag wilt delen met zo veel mogelijk mensen.

Er is een minimaal aantal deelnemers van 5. wanneer er minder dan 5 deelnemers zijn zal het evenement geannuleerd worden en krijg je een eventuele vooruitbetaling geretourneerd.

aanmelden via https://asclepeion.nl/agenda/gongbad-yslahsy-november/  Kosten: € 25,- p.p.